Huidverbetering

Huidklachten? Laat u informeren over de verschillende behandelmogelijkheden om uw huid te verbeteren.

Een stralende huid

Acnetherapie

De standaard behandeling van acne is het reinigen van de huid. Daarnaast wordt er product advies gegeven om thuis aan de slag te gaan om zo de huid te verbeteren.

Fruitzuurbehandeling

De ideale behandeling om de acne huid te verbeteren en een doffe huid op te frissen.

Microdermabrasie

Dit is een veilige huid verbeterende behandeling waarbij met een geavanceerd apparaat een gecontroleerde straal van ultrafijne kristallen over de huid wordt gezogen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collageen, waardoor de huid van binnenuit steviger wordt en zich makkelijker zal vernieuwen en verjongen. Het grote voordeel van microdermabrasie is dat het vele malen intensiever is dan een scrub.

Verwijderen van fibromen

Camouflage behandeling

Elektrische epilatie

De langst bestaande methode van definitieve haarverwijdering is elektrisch epileren. Dit is een veilige en effectieve methode. Bij veel haargroei is deze methode minder geschikt omdat het arbeidsintensief en soms pijnlijk is. Voor een snelle haarverwijdering is behandeling met de IPL de ideale oplossing.