fbpx

Icoone

De Icoone wordt ingezet om weefsel te versoepelen, dus zowel verhard weefsel als littekens.

De Icoone heeft meerdere behandelkoppen zodat de huid overal behandeld kan worden.

Uw weefsel weer versoepeld

ONTDEK DE NIEUWSTE METHODE VAN MECHANISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

Op het gebied van littekentherapie, behandelingen voor het ondersteunen van lipoedeem en het effectief aanpakken van pijn- of huidklachten is er in de jaren veel veranderd. Vroeger draaide huid-verbetering voornamelijk om behandelingen die manueel (met de hand) werden uitgevoerd. Echter zijn er in de afgelopen jaren diverse studies gepubliceerd die hebben bijgedragen aan een revolutie omtrent huid-verbetering en het behandelen van medische indicaties. Deze revolutie heeft geleid tot nieuwe inzichten over onze huid en hier gaan wij als Huidtherapie Beek in mee!

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier behandeld of verbeterd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid.

Het mooie aan icoone® is dat deze behandeltechniek heel breed inzetbaar is, zowel cosmetisch als medisch. Voor medische indicaties zoals lipoedeem, littekentherapie en wondherstel kan icoone® dagelijks ingezet worden zonder herstelperiode of na-effect. Maar denk ook aan het behandelen van cosmetische indicaties zoals huidverstrakking en aanpak van rimpels. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je al verschil ziet en voelt na één behandeling.

Voor mensen die kampen met lipoedeem of lymfoedeem klachten werkt icoone® drainerend zodat het lymfestelsel wordt geactiveerd waardoor vocht beter wordt afgevoerd. Bij indicaties omtrent lipoedeem wordt er zowel drainerend als op de vetcellen gewerkt. Heb je een zwaar en pijnlijk gevoel aan je benen of voeten? Dan bemerk je direct na één behandeling met icoone® al verlichting.