De icoone® technologie waar tijdens de behandeling mee wordt gewerkt wordt ook wel de Roboderm® technologie genoemd. Deze technologie is ontwikkeld na 20 jaar lang endoscopische onderzoeken naar ons bindweefsel. En dat is een BIG thing!
Icoone® is namelijk de enige behandeling die op een respectvolle, natuurlijke en 100% veilige manier de meest delicate zones van lichaam & gezicht op hoog niveau verbetert.

Wat bijzonder is aan de icoone® is de LED & Laser functie welke effectief werkt op het verminderen van vetcellen. Tegelijkertijd zorgen de mechanische stimulaties voor het stimuleren van collageen waardoor je in één behandeling werkt aan vermindering van de omtrek, wondgenezing en het ondersteunen van pijnklachten. De behandelingen zijn voor de meest donkere huiden in te zetten en zelfs voor de meest gevoelige huidtypes inzetbaar.

Bij de meeste cliënten die kampen met pijnlijke benen, zoals bij lipoedeem of lymfoedeem, is icoone ® effectief in te zetten. Ook zijn deze behandelingen te combineren met de behandelingen die je al van mij gewend bent. De behandelingen worden beschreven als prettig maar geven ook direct een voelbaar verschil. Er wordt namelijk geen stress afgegeven aan je huid.

Icoone® behandelingen staan voor natuurlijke, pijnloze en 100% veilige behandelingen waarbij de huid met respect wordt behandeld.

Ik laat je graag kennismaken met deze doorbraak in medische en cosmetische behandelingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *