Op het gebied van littekentherapie, behandelingen voor het ondersteunen van lipoedeem en het effectief aanpakken van pijn- of huidklachten is er in de jaren veel veranderd. Vroeger draaide huid-verbetering voornamelijk om behandelingen die manueel (met de hand) werden uitgevoerd. Echter zijn er in de afgelopen jaren diverse studies gepubliceerd die hebben bijgedragen aan een revolutie omtrent huid-verbetering en het behandelen van medische indicaties. Deze revolutie heeft geleid tot nieuwe inzichten over onze huid en hier gaan wij als Huidtherapie Beek in mee!

De mechanische bindweefselmassage behandelingen van icoone® zijn inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier behandeld of verbeterd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid.

Het mooie aan icoone® is dat deze behandeltechniek heel breed inzetbaar is, zowel cosmetisch als medisch. Voor medische indicaties zoals lipoedeem, littekentherapie en wondherstel kan icoone® dagelijks ingezet worden zonder herstelperiode of na-effect. Maar denk ook aan het behandelen van cosmetische indicaties zoals huidverstrakking en aanpak van rimpels. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één behandeling.

Voor cliënten die kampen met lipoedeem of lymfoedeem klachten werkt icoone® drainerend waardoor het lymfestelsel wordt geactiveerd waardoor vocht beter wordt afgevoerd. Bij indicaties omtrent lipoedeem wordt er zowel drainerend als op de vetcellen gewerkt. Heb je een zwaar en pijnlijk gevoel aan je benen of voeten? Dan bemerk je direct na één behandeling met icoone® al verlichting.

Wil jij vrijblijvend kennismaken met deze krachtpatser omtrent bindweefselmassage? Wil jij de mogelijkheden weten voor ondersteuning van medische indicaties of voor huid-verbetering? Dan ben je bij Huidtherapie Beek aan het goede adres en laat ik je graag kennismaken met de unieke technologie. Dit kan op donderdag 23 september!

Vooraf reserveren voor de introductie wordt gewaardeerd en kan doorgegeven worden via telefoonnummer: 06 – 144 561 18. Ook kan je ons mailen via info@huidtherapiebeek.nl om je reservering door te geven.

MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *