Ik ben begin april gestart met het gebruik van de Dermasence producten omdat mijn huid onrustig was en ik vaak droge plekjes had.

Mousse: ik vind persoonlijk de mousse heel erg fijn. Met 1 pompje heb je genoeg om je hele gezicht te reinigen. Je krijgt een soort olieachtige laag op je huid dus het is wel aan te raden om de mousse in combinatie met de tonic te gebruiken zodat je huid gehydrateerd blijft.

Tonic: is mild en reinigt goed. Haalt verder vuilresten die met de mousse zijn blijven zitten echt weg. Over de tonic kan ik verder niet heel veel zeggen behalve dat hij zijn werk doet en je huid goed reinigt. Ook van dit product niet veel nodig om je gezicht goed schoon te krijgen.

AHA Effect Plus C: mijn favoriete product! Nadat je je huid gereinigd hebt en je smeert deze crème gaat je huid licht tintelen. Dit gebruik ik nadat ik mijn huid ’s avonds heb gereinigd. Je fijne lijntje gaan verminderen. Het voedt en hydrateert je huid dus echt goed. Ook krijg ik een veel egalere huid zonder dofheden. De crème zorgt voor intensieve voeding en je huid gaat ervan stralen!

Hyalusome konzentrate: ik had erg veel behoefte aan een product die mijn huid iets meer zou voeden en de lijntjes zou verminderen. Dit serum doet dit echt! Ik merk na 6 weken gebruik dat mijn fijne lijntjes echt minder zijn geworden. Ik gebruik dit serum onder de dagcrème. Ook lijkt mijn huid soepeler en minder kwetsbaar.

Cream Soft LSF 30: ik vind het op zich een fijne dagcrème. De meeste dagen gebruik ik geen make up zoals poeder of foundation en dan is deze crème erg fijn omdat je huid wel een mooie glans krijgt en beschermt tegen UV. Wel is deze crème vettiger dus als je foundation/poeder gebruikt kan het zijn dat je huid gaat glimmen.

Ik vind het zelf fijn dat alle producten geurloos zijn. Of tenminste niet een erg aanwezige geur hebben. Daarnaast hoef je van alle producten maar een half pompje te gebruiken wat maakt dat je lang met de producten doet (ongeveer 2 maanden). Er zitten geen extra toegevoegde producten zoals parfum of alcohol waardoor ik merk dat de werkzame stoffen hun werk doen. Het product werkt met pompjes waardoor je hygiënisch werkt en geen vuil van buitenaf bij het product brengt. Dit is vaak wel het geval als je andere crèmes smeert. Prijs kwaliteit is super! Het lijkt in eerste instantie een groot bedrag maar je doet 2 maanden met een product dus dan valt de prijs wel weer mee.
Ik merk aan mijn huid dat deze meer is gaan stralen. Een egalere tint heeft en beter gevoed door de producten in de juiste volgorde en combinaties te gebruiken.

Wil jij ook thuis je huid verbeteren? Maak via 06-144 561 18 een afspraak voor een persoonlijk advies!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *