Sinds mijn puberteit heb ik enorm veel last van acne gekregen. Hier was ik erg onzeker over en ik was dringend op zoek naar iets wat daadwerkelijk hielp. Alle producten had ik al geprobeerd en ik had ook al de nodige zalfjes van de dokter meegekregen maar niks leek te helpen. Per toeval ben ik in contact gekomen met Jacolien. Al snel merkte ik een enorm verschil in mijn huid. Ik had minder ontstekingen en mijn huid ging er een stuk rustiger uitzien. Ik heb in de loop van de jaren al verschillende behandelingen gehad zoals; microdermabrasie, IPL therapie en chemische peelings. Na iedere behandeling ging mijn huid er mooier uitzien en zag ik de conditie van mijn huid verbeteren. Dit heeft mij mijn zelfvertrouwen terug gegeven waardoor ik mezelf weer durf te laten zien!

Sanne Smeets

Voor

Na

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *