25 jaar geleden heb ik na een oncologische ingreep lymfoedeem ontwikkeld aan mijn rechter been. Hierna heb ik 12 jaar aangesukkeld. Vaak infecties met 40+ koorts, een pijnlijk been, wonden aan enkels, kousen die niet werkten en zelfs ziekenhuisopnames.
Ongeveer 13 jaar geleden kwam ik bij Jacolien van Huidtherapie Beek terecht.

Ik kreeg meteen de juiste steunkousen, wekelijkse massages (heet geloof ik officieel lymfdrainage therapie) en vooral goede adviezen. Sinds die tijd heb ik slechts 2 maal een milde infectie gehad, is mijn been veel soepeler, ben ik zonder pijn en is mijn enkel weer zichtbaar, waardoor ik weer enkellaarsjes aankan. Dat is toch een leuke bijkomstigheid! Ook maak ik nu weer (ben inmiddels 66 jaar) wandelingen van 10 km.

Ik ben er zeker van dat ik zonder de behandelingen en adviezen van Jacolien veel minder mobiel zou zijn geweest.

Voor

Na

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *