Ervaringen

Asha Saleh uit Cardiff (48) heeft vitiligo. Een chronische huidziekte waarbij pigment in de huid ontbreekt. Zij is een van de eerste die Microskin heeft geprobeerd en is enthousiast over het product: “vitiligo heeft mijn gezicht gestolen, maar met Microskin heb ik het teruggekregen.”

Tweede huid

Op Asha’s handen en voeten ontwikkelden ook witte vlekken. Ondertussen probeerde ze van alles. Tot ze een oproepje zag van The Vitiligo Society. Zij zochten mensen om Microskin te proberen. “Een nieuw kunstmatige tweede huid om pigmentatie te camoufleren. Ik dacht waarom niet? De Microskin specialist bepaalde de kleur die overeenkomt met mijn huid en liet mij zien hoe je het aanbrengt met een sponsje. Het duurt ongeveer 30 minuten om aan te brengen. Het droogt erg snel en daarna breng je een poeder aan om te sealen, dan blijft het enkele dagen zitten.’

Verrast

Asha was verrast hoe donker haar huid weer was, zoals het vroeger ook was. “Het ziet eruit en voelt als mijn eigen huid. Het blijft zeker 5 dagen zitten. Mijn vrienden en familie konden het niet geloven. Ik draag het niet elke dag, maar het is perfect voor feestjes of vakanties, wanneer ik er op mijn best uit wil zien en me geen zorgen wil maken over make-up vlekken. “

 

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Microskin is een tweede huid die wordt aangebracht met een spons of air brush. Het is niet zoals make-up op basis van crème. Het is een vloeistof die bestaat uit microfijne pigmenten van zinkoxide gesuspendeerd in alcohol. Alcohol verdampt in enkele seconden en laat een waterdichte film achter die verkleuringen van de huid bedekt. 
  • Microskin is veilig op je huid en er zijn zelden reacties van de huid. Dit doordat de pigmenten 100% natuurlijk zijn. Het filmlaagje op de huid heeft kleine belletjes waardoor de huid kan ademen en zweten zoals normaal.
  • Microskin wordt niet geabsorbeerd in de huid en zal niet vlekken op je kleding. Je kunt je wassen met een niet vettend product.

Microskin komt uit Australië en heeft een beschermingsfactor SPF 30.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *