Vacature huidtherapeut

Per 1 juli ben ik op zoek naar een huidtherapeut die mij wil vervangen voor minimaal 24 uur, tot half januari 2018. De mogelijkheid om daarna te blijven werken is aanwezig. Dagen en uren zijn flexibel in te delen.
 
Behandelingen die plaats vinden in de praktijk zijn: verwijderen van haren, vaatjes en pigment d.m.v. IPL, oedeemtherapie, compressietherapie, littekenbehandeling, elektrisch epileren, acnetherapie, microdermabrasie. Daarnaast het bijhouden van dossiers in een softwareprogramma.
 
De praktijk is gevestigd in een groot therapeutisch centrum waar veel wordt samengewerkt met andere paramedici. Hierbij wordt een persoonlijke aanpak nagestreefd.
 
Ik zoek een huidtherapeut die zelfstandig en flexibel kan werken.
 
Voor vragen en meer informatie graag een e-mail sturen naar info@huidtherapiebeek.nl
 
Jacolien Plomp
Wethouder Sangersstraat 6
6191 NA
Beek
06-14456118